Info om Telefinans forbrukslån

penger2

Telefinans er en uavhengig formidler av forbrukslån, som siden 1985 har hjulpet det norske folk med å skaffe seg billige forbrukslån. Telefinans er med andre ord ikke noen egen bank, men et selskap som behandler søknaden din og sørger for å videresende den til nettopp norske banker. På denne måten sikrer du deg lånetilbud fra flere norske banker, og kan på denne måten få et billigere lån enn dersom hvis du hadde søkt direkte hos en enkelt bank. Samtidig øker det sjansen for at du får et lån i det hele og det store!

Betingelser og priser

Siden Telefinans ikke er noen egen bank med faste betingelser, men en samling av flere lånetilbud fra ulike banker, så er det vanskelig å si noe spesifikt om betingelsene. De avhenger rett og slett av flere faktorer, deriblant hvilken bank du får tilbud fra, din egen økonomi, og hvor mye du ønsker å låne. Uansett så vet vi at gjennomsnittsrenten for et forbrukslån søkt om gjennom Telefinans ligger på akseptable 15,8 prosent. Det er lavere enn hva de fleste andre låneformidlere i landet kan stille opp med.

Samtidig kan du søke om lånesummer i et svært stort intervall – enten så lite som 5000 kroner, eller så mye som 500 000 kroner. Eller en hvilken som helst sum derimellom. Nedbetalingstiden kan maksimalt være 15 år, og lånet du får gjennom Telefinans kan brukes til refinansiering (bør da oppgis i søknaden).

Fordeler med forbrukslånet

cropped-cropped-loanin1Den store fordelen med å søke om forbrukslån gjennom Telefinans er den samme man får dersom man søker hos en hvilken som helst låneformidler – nemlig at flere banker vurderer søknaden din. Sjansen for å få et billig lån, og for at du får et lån i det hele tatt, blir automatisk langt større når du bestemmer deg for å søke om lån fra Telefinans. Samtidig har selskapet rutiner som gir deg raskt svar på lånesøknaden, slik at du slipper å vente lenge i uvitenhet på om du kommer til å få et lån eller ikke.

Søke om Telefinans forbrukslån

Nettsidene til Telefinans har et lettfattelig søknadsskjema som du fyller ut på 4-5 minutter dersom du ønsker å søke om et forbrukslån. Tjenesten er uforpliktende og gratis, og du behøver ikke å takke ja til noen av bankene dersom du ikke ønsker det. For å søke om forbrukslån gjennom Telefinans må du oppfylle noen minstekrav, som blant annet innebærer at du må være minst 23 år gammel, ikke ha betalingsanmerkninger/inkasso og tjener minst 180 000 kroner i året.