Info om Skala Finans forbrukslån

berater-05

Dersom du vil være sikker på at du får det billigste forbrukslånet som markedet kan tilby, så nytter det ikke å legge inn en søknad direkte hos én enkelt bank. Nei, du er nødt til å søke gjennom en låneformidler – som for eksempel Skala Finans. Det slike selskaper gjør er å videresende søknaden din til flere norske banker, og på denne måten så øker sjansene for at du ender opp med et godt og billig lån uten sikkerhet. Og ikke minst øker sjansene også for innvilgelse!

Betingelser og priser

Søker du om forbrukslån gjennom Skala Finans får du altså tilbud fra flere forskjellige banker. I skrivende stund samarbeider Skala Finans med norske banker som yA Bank, BB Finans, SVEA og Collector. Du kan derfor lese deg opp på disse lånene for å se nærmere på hver enkelt tilbyders betingelser. Uansett kan vi se nærmere på snittbetingelsene for et forbrukslån søkt om gjennom Skala Finans, der effektiv rente i snitt ligger på 17 prosent. Dette inkluderer et etableringsgebyr under opptak på 900 kroner, i tillegg til et månedlig termingebyr som belastes ved hver innbetaling.

Maksimal lånesum hos Skala Finans er for øvrig 350 000 kroner, mens nedbetalingstiden strekker seg opp mot 12 år. Nominell rente kan være så lav som 7,9 prosent.

Fordeler med forbrukslånet

Den store og mest åpenbare fordelen med å søke om forbrukslån fra Skala Finans, er at du ender opp med et billig forbrukslån. Dette fordi du søker om lån fra flere banker/instanser på en og samme gang. I tillegg kan du bruke pengene fra lånet på akkurat hva du vil (fri kapital), og sikkerhet er heller ikke nødvendig for å låne. Det gjør at det å søke om forbrukslån fra Skala Finans har såpass mange fordeler at det er vanskelig å ikke anbefale deg å gjøre det.

Søke om Skala Finans forbrukslån

Søknadsskjema om forbrukslån fra Skala Finans finner du på nettsidene til selskapet. Søknadsskjemaet er noe mer komplisert enn hva andre låneformidlere krever, men setter du av 5 minutter til å fylle det ut så krever det ikke mer enn det. For at søknaden skal innvilges må du oppfylle en del minstekriterier. Det innebærer en aldersgrense på 20 år, et krav om at du tjener minst 200 000 kroner/årlig, og at du ikke har betalingsanmerkninger eller inkasso.