Anbefalte hotell i Tønsberg

Slottsfjelltårnet_TBG

Tønsberg er en populær turistby, både for norske og utenlandske turister. Byen inntas spesielt av turister i sommersesongen, og følgelig er det stor pågang på byens hoteller i denne perioden. For å gjøre valget av overnatting enkelt for deg, skal vi her vise deg våre anbefalte hoteller i Tønsberg.

Active Hotel

Active Hotel er det optimale førstevalget for familier som besøker Tønsberg. Ikke bare kan familier overnatte rimelig på store familierom med fire sengeplasser her, men hotellet byr også på gratis inngang til det nærliggende badelandet. Utover dette tilbys også fasiliteter som gratis trådløst internett og gratis parkering, samtidig som avstanden inn til selve sentrum og bytorget ikke er lengre enn en spasertur på ti til femten minutter.

Quality Hotel Klubben

Vil du bo så sentralt som overhodet mulig i Tønsberg, så velger du Quality Hotel Klubben. Når du spaserer ut fra resepsjonen så befinner du deg nemlig i hjertet av Tønsberg by, med restauranter, utesteder, puber og butikker på alle kanter. Følgelig er beliggenheten ene og alene en god grunn til at turister skal velge Quality Hotell Klubben, som for øvrig er et 3- og en halvstjerners hotell med moderne og god standard. Det meste av forventete hotellfasiliteter tilbys her.

Wilhelmsen House

Wilhelmsen House er et av de mest moderne sentrumshotellene i Tønsberg, der samtlige hotellrom nylig har blitt pusset opp til moderne standard. Hotellet ligger like ved togstasjonen i Tønsberg, med en avstand på knappe kilometeren inn mot selve hjertet av Tønsberg. Følgelig bor du både sentralt og skjermet til under et opphold på Wilhelmsen House, som for øvrig er et av de rimeligste hotellene i Tønsberg selv om hotellet har blitt vurdert til en kvalitet tilsvarende 3 og en halv stjerne.

Maritim Hotel

Maritim Hotel er et sentrumshotell i Tønsberg med en beliggenhet like ved den flotte bryggen i Tønsberg, der det meste av uteliv og restauranter befinner seg, og der de fleste turister bruker tiden sin på sommeren. Det forholdsvis lille hotellet med sine 39 gjesterom byr på fasiliteter som gratis trådløst internett og gratis parkering. Hotellet har også egen restaurant og bar/lounge, og har en kvalitet/service tilsvarende 3 stjerner.