4 sentrumsnære hotell i Budapest

Budapest_Parlament_Building

Vil du bo så sentralt som mulig når du reiser til Budapest som turist? I så fall vil disse fire sentrumsnære hotellene i Budapest falle i smak.

Kempinski Hotel Corvinus Budapest

Dette femstjernershotellet ligger midt i hjertet av Budapest, i bydelen Pest. En kort spasertur tar deg til operahuset Allami og den berømte katedralen Stefansdomen. Dette luksushotellet har to restauranter som byr på velsmakende retter, både internasjonale og ungarske. Frokost serveres hver dag mot et tillegg og hotellet har en egen spaavdeling hvor man kan trene, slappe av eller nyte diverse spabehandlinger. Store, romslige rom, innredet med gode senger og private bad legger alt til rette for et hyggelig opphold i Budapest.

Regency Suites Hotel Budapest

Med sine fire stjerner lever dette hotellet opp til sitt navn når det gjelder kvalitet og service. Alle hotellets 64 rom er morderne innredet med stilfulle bad, senger av god kvalitet og et lite arbeidsområde. 800 meter fra det ungarske nasjonalmuseet og operahuset Allami gjør dette til et godt utgangspunkt for kulturelle opplevelser. Gratis frokostbuffé og trådløst internett er tilgjengelig for alle gjester. Bestill hotellet på hotellets nettside

Senator Apartments Budapest


Dette leilighetshotellet byr på 21 romslige og flotte leiligheter sentralt midt i hjertet av Budapest. Her er det ikke lang vei til byens mest kjente og mest populære attraksjoner. Hotellet tilbyr sine gjester fasiliteter som en egen restaurant, bar og nattklubb. Her finnes det et møterom som dekker dine kurs- og konferansebehov. Leilighetene har et kjøkken utstyrt med kjøleskap, mikrobølgeovn og komfyrtopp. I alle rom kan man benytte seg av gratis, trådløst internett.

Prestige Hotel Budapest

Hotellet er premiert med fire stjerner for sin service og kvalitet, og ligger sentralt plassert i bydelen Pest. Alle hotellets 85 gjesterom er smakfullt innredet med flotte møbler, private bad og et arbeidsområde med skrivepult. Her tilbys det frokost hver dag mot et tillegg, flyplasstransport og muligheter for å arrangere kurs eller seminarer i hotellets eget møterom. Har du behov for avslapning har Prestige Hotel Budapest en badstue som kan nytes av alle gjester. Gratis, trådløs internett er tilgjengelig i alle felles areal og på alle gjesterom.