4 luksushotell i London

london

Ønsker du å skjemme deg bort når du ferierer i London? I så fall bør du sjekke inn på et av Londons beste luksushoteller, og vi skal gi deg fire både rimelige og sentrumsnære hoteller her. Hotellene bestiller du på enten Hotell london eller denne nettsiden. Du kan også sjekke ut Billige-hotell.no – London

Plaza on the River

Plaza on the River er et moderne luksushotell som ligger like ved den berømte Themsen-elven. Hotellet har naturligvis blitt tildelt fem stjerner for sin service og standard, og er et forholdsvis sentrumsnært hotell i South Bank-delen av London. Avstanden inn til selve sentrumsområdet Trafalgar Square er intet mindre enn 2,2 kilometer, mens avstanden til Buckingham Palace er tilsvarende. Hotellet har alle fasiliteter som man forventer av et luksushotell.

The Waldorf Hilton

Hilton-kjeden er naturligvis representert i London med sine luksushoteller. På det 5-stjerners hotellet The Waldorf Hilton bor du både sentralt og luksuriøst, i et hotell som holder hus i en historisk bygning, men som har svært moderne rom på innsiden. Totalt har hotellet 300 gjesterom med moderne fasiliteter, samtidig som hotellet har innendørs svømmebasseng og spa. Avstanden til selve sentrum og Trafalgar Square er 900 meter.

Mondrian London

mondrianØnsker du å bo på et massivt luksushotell med gangavstand inn til sentrum og Trafalgar Square, så er Mondrian London et godt alternativ.

Det 5-stjerners hoteller har 359 gjesterom og befinner seg under 20 minutter med gange fra selve Trafalgar Square i hjertet av London. Hotellets beliggenhet byr dessuten på nydelig utsikt utover elven Themsen. Fasiliteter som full-service spa, restaurant og treningssenter er naturligvis inkludert. Prisnivået er middels til luksushotell å være.

St. Pancras Renaissance London Hotel

Ønsker du å bo historisk og luksuriøst i hjertet av London, så er luksushotellet St. Pancras Renaissance London Hotel trolig ditt aller beste alternativ. Hotellet ligger i Kings Cross, som er en turistvennlig bydel av London. Avstanden ned til bykjernen Trafalgar Square er knappe 3 kilometer. Hotellet har moderne rom med alle fasiliteter, og gjester kan benytte takterrasse og innendørs basseng på hotellet. Utover dette har hotellet de fleste fasiliteter man forventer seg når man sjekker inn på et luksushotell i den britiske hovedstaden.